Privé Chef aan huis

“Wat de gelegenheid voor een privé diner ook is; als chef aan huis zorg ik ervoor dat u een onvergetelijke avond heeft in de intieme en gezellige sfeer van uw eigen woning.”

De | Saus | Chef

Genieten van een geheel verzorgd culinair diner van hoogstaande kwaliteit thuis, in de fijne sfeer van uw eigen woning? De Saus Chef biedt u de mogelijkheid met de Private Diner Chef aan huis.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN DE SAUS CHEF AAN HUIS?

Eerst bespreken we samen uw specifieke wensen: hoeveel gangen wenst u, eventueel met bijpassende wijnen? Zijn er allergieën of dieet wensen waar we rekening mee dienen te houden? Of bepaalde ingrediënten die u graag wenst te eten?

Aan de hand van uw voorkeuren gaat De Saus Chef aan de slag met het dinermenu, doet de inkopen en bereidt in de keuken de producten voor. Een uur voor aanvang van uw privé diner arriveert De Saus Chef bij u thuis en zal uw eigen keuken gebruiken om de puntjes op de i te zetten voor een onvergetelijke avond.

Wanneer uw gasten zijn gearriveerd serveert De Saus Chef de culinaire gerechten uit aan u en uw gasten. De Saus Chef geeft graag professionele uitleg over de gerechten, producten, bereidingswijze en bijpassende wijnen.

Als alle gangen zijn uitgeserveerd en u en uw gasten gezellig aan het natafelen zijn, zorgt De Saus Chef ervoor dat de eettafel en keuken worden opgeruimd.

TARIEVEN DE SAUS CHEF AAN HUIS

Het op maat gemaakte menu van de chef bestaat veelal uit het beste wat het seizoen te bieden heeft. Vaak producten uit de lokale omgeving. De Saus Chef kookt in de basis Frans klassiek met wereldse invloeden. De Saus Chef houdt rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

Onderstaande menuprijzen dienen als indicatie en kunnen variëren op basis van groepsgrootte en eventuele wensen. De prijzen zijn inclusief een amuse, huisgemaakt brood & boter, servetten en servies. Tevens zijn de arbeidsuren en BTW inbegrepen. 

  • 4-gangen diner: 109,- per persoon
  • 5-gangen diner: 119,- per persoon
  • 6-gangen diner: 129,- per persoon

*Prijzen zijn exclusief reiskosten van 0,50,- per gereden kilometer buiten Kaatsheuvel. De Saus Chef werkt binnen een straal van maximaal 20 km van Kaatsheuvel.

  • Wijnarrangement: 6,- per persoon per gang, inclusief uitleg

Specifieke wensen? Als chef aan huis denk ik altijd graag met u mee om hetgeen mogelijk te maken dat u voor ogen heeft.